Matematik

Eksponentiel voksende funktion

10. april 2014 af mig234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Om en eksponentielt voksende funktion, f, oplyses det at fordoblingskonstanten er 8 og at f(3)=12. Bestem f(11)? 

Opgaven skal regnes uden hjælpemidler, ved ikke helt hvordan jeg skal gribe den an?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2014 af mathon

                               f(x+X_{2})=2\cdot f(x)

                               f(11)=f(3+8)=2\cdot f(3)=2\cdot 12=24


Skriv et svar til: Eksponentiel voksende funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.