Matematik

Reducer brøk problemer

11. april 2014 af mmesh (Slettet) - Niveau: B-niveau

24xx+54-72x
2x-3

Kan ikke finde ud af denne brøk, og opgaven skal snart afleveres. Har brug for hjælp :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. april 2014 af mathon


                      \frac{24x^2-72x+54}{\left ( 2x-3 \right )}=\frac{6\left ( 2x-3 \right )^2}{\left ( 2x-3 \right )}


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. april 2014 af SuneChr

SP 1104141617.PNG

Vedhæftet fil:SP 1104141617.PNG

Svar #3
11. april 2014 af mmesh (Slettet)

Mange tak! :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

Husk, når brøken forkortes, at angive forbeholdet x ≠ 3/2 .


Skriv et svar til: Reducer brøk problemer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.