Fysik

fysik HJÆLP

11. april 2014 af 123claus (Slettet) - Niveau: B-niveau

Søger hjælp til følgende spørgsmål:

 En 220 Ω – resistor og et amperemeter er tilsluttet en spændingskilde i en serieforbindelse. Spændingskilden giver U = 4,5 V.

Tegn en skitse af opstillingen.
Beregn strømstyrken gennem amperemeteret.


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2014 af peter lind

Brug Ohms lov U = R*I


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. april 2014 af mathon


                                            \LARGE I=\frac{U}{R}


Svar #3
11. april 2014 af 123claus (Slettet)

så det giver I= 4,5 V/220 Ω = 0,20455 (og enheden?) 

og hvordan skal man skitsere dette? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. april 2014 af mathon

                           

                                  \Normal I=\frac{U}{R}=\frac{4,5\; V}{220\; \Omega }=\frac{4,5}{220}\cdot \frac{\Omega \cdot A}{\Omega }=0,0205 A


Svar #5
11. april 2014 af 123claus (Slettet)

ved godt det er lidt vanskeligt, men kan du fortælle hvordan man kan skitsere denne opstilling? 


Skriv et svar til: fysik HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.