Matematik

Funktion med hundestejler og bestem vægt

24. april 2014 af lisa1458 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej har den her opgave: Bestem hvor meget vægten af en hundestejle ændres, når den bliver dobbelt så lang.

Har kun formlen f(x)=0.023*x2.77

x= længden (mm)

f(x) = vægten (mg)

Nogle der kan hjælpe mig? :-(


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. april 2014 af jnl123

f(2*x) - f(x) = ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. april 2014 af Andersen11 (Slettet)


Skriv et svar til: Funktion med hundestejler og bestem vægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.