Matematik

sammenhængen

24. april 2014 af Natasha12 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hej igen.

opgaven lyder: forklar følgende regneudtryk med ord.

a) a= b + 2

b) b= 2a + 1

c) y= 4x - 1

d) x= y tredjedel.

Jeg vil gerne have svar på alle sammen.


Svar #1
24. april 2014 af Natasha12 (Slettet)

hurtigst muligt


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. april 2014 af UffeMerrild (Slettet)

Det kunne være noget i retning af:

a) a er to større end b

b) b er én større end det dobbelte af a

Nu har du ideen, så prøv selv med de sidste.

Mvh. Uffe


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. april 2014 af PeterValberg

Det der virker som det modsatte af dit andet indlæg [ LINK ]

Jeg skulle mene, at det indlæg skulle give dig hints til at løse opgaverne i denne (og omvendt)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: sammenhængen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.