Matematik

Differentialligning og Taylorpolynomium (Øvre grænse)

24. april 2014 af JogaBonito (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej. Jeg kunne godt bruge lidt hjælp til denne opgave (vedhæftet).

Vi indsætter i generel formel: f(t)-\tilde{f}_{n}(t)=\frac{f^{n+1}}{(n+1)!}*(t-a)^{n+1}

Jeg er gået i stå her fra..


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

Hvad skal du have hjælp med her? Det ser ud til, at du har restleddet på højre side, men skriv det ordentligt op:

        R_{n}(x)=\frac{f^{(n+1)}(\xi )}{(n+1)!}\cdot \left ( t-a \right )^{n+1}\, ,\, a\leq \xi \leq x


Svar #2
24. april 2014 af JogaBonito (Slettet)

Her er spørsmålet.. Den blev ikke oploaded før. :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

Fremgangsmåden fik du forklaret i din anden tråd

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1471251

Fortsæt hellere diskussionen i den oprindelige tråd i stedet for at starte en ny tråd om det samme spørgsmål.


Svar #4
24. april 2014 af JogaBonito (Slettet)

Det kører for mig.. Jeg har oploaded det forkerte billed ind. Beklager.


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. april 2014 af Andersen11 (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

I #1 skal "t" i udtrykket ændres til "x" .


Skriv et svar til: Differentialligning og Taylorpolynomium (Øvre grænse)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.