Matematik

Hjælp til matematik aflevering

27. april 2014 af szusee - Niveau: A-niveau

Er der nogen der kan hjælpe mig med hvad jeg skal gøre? :

En influenzaepidemi på en skole kan beskrives ved modellen
N(t)= 800
1+99⋅e−0,5 t ,
hvor N (t) er antallet af personer, der er influenzaramte t døgn efter epidemiens
udbrud.
a) Tegn grafen for N (t) , når 0 ≤ t ≤ 25 , og bestem antallet af influenzaramte 5
døgn efter epidemiens udbrud.
b) Bestem N ′(12), og beskriv, hvad dette tal fortæller om antallet af influenzaramte.


Svar #1
27. april 2014 af szusee

retter lige N(t)= \frac{}{}800/(1+99*e^-0,5t


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. april 2014 af jnl123

a)

- Tegn grafen i et eller andet program

- Bestem N(5)

b)

- Bestem N'(t) ved at differentiere N(t)

N'(12) beskriver hvor meget, på et døgn, antallet af influenzaramte personer stiger efter det 12. døgn


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. april 2014 af mathon

                    N{}\, '(t)=800\cdot 99\cdot e^{-0,5\cdot t}\cdot \left ( -0,5 \right )=-39600\cdot e^{-0,5\cdot t}


Skriv et svar til: Hjælp til matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.