Matematik

Matematik eksamen opgave 2c

30. april 2014 af DanielAndersenHTX (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har problemer med opgave 2c i eksamensopgaven, så håber i kan hjælpe

Lyset udsendes fra en pære, der er placeret i punktet L(0 ; 4), og reflekteres i punktet P. Lysstrålen bevæger sig i rette linjer og reflekteres således, at v1 = v2 , som vist på figur 4

c) Bestem vinklerne v1 og v2

Jeg kender: ligningen for tangentet y = f'(5,49)(x-5,49)+f(5,49)

x_p=5,49

Håber på et hurtigt svar :-)

Vedhæftet fil: 131942_figur_4_ver2.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2014 af Andersen11 (Slettet)


Svar #2
30. april 2014 af DanielAndersenHTX (Slettet)

Tak


Skriv et svar til: Matematik eksamen opgave 2c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.