Matematik

Reducér udtrykket a^2+b^2-a(a+b)

01. maj 2014 af STXelev2014 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe med at reducére dette :-)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2014 af mathon

            a^2+b^2-a\cdot \left ( a+b \right )=a^2+b^2-\left ( a^2+ab \right )=a^2+b^2-a^2-ab=b\left ( b-a \right )


Svar #2
01. maj 2014 af STXelev2014 (Slettet)

Tusind tak for hurtigt svar!!


Skriv et svar til: Reducér udtrykket a^2+b^2-a(a+b)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.