Matematik

udregning af t2

01. maj 2014 af supra123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej alle

har fået en opgave for hvor jeg skal udregne t2

spørgsmålet ser såldes ud

punkterne (3, 3) og (9, 12). Bestem dens T2.


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. maj 2014 af mathon

Er der tale om fordoblingstiden?


Svar #2
01. maj 2014 af supra123 (Slettet)

nej

der er tale om en eksponentiel funktion


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. maj 2014 af mathon

…hvor T2 er fordoblingstiden:

         For en eksponentiel funktion
         gælder:
                               f(t+{\color{Red} T2})=2\cdot f(t)

                               f(t+2{\color{Red} T2})=4\cdot f(t)

                               f(3+2\cdot {\color{Red} 3})=4\cdot f(3)=12

                               T2=3

     


Svar #4
01. maj 2014 af supra123 (Slettet)

fedt.. tusind tak


Skriv et svar til: udregning af t2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.