Matematik

Bestem sandsyndligheden

02. maj 2014 af HaseebIqbal12 (Slettet) - Niveau: B-niveau
Jeg har en opgave der lyder på.
Ved en bestemt medicinsk behandling er der 83% chance for heldbredelse. Tolv patienter udsættes for behandlingen. Bestem sandsyndligheden for, at

A) ti patienter heldbredes.
B) otte af patienterne heldbredes.
C) mindst syv af patienterne heldbredes.

Nogle der kan hjælpe mig!!!

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2014 af SuneChr

Opstil en binomialfordeling


P(r)=\binom{12}{r}\cdot 0,83^{r}\cdot 0,17^{12-r}

Beregn herefter
P (X = 10)        P (X = 8)       P (X ≥ 7)


Skriv et svar til: Bestem sandsyndligheden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.