Matematik

Har Brug for hjælp NU

08. maj 2014 af HJÆLPHURTIG (Slettet) - Niveau: 7. klasse
hej jeg er i gang med en blækregning, jeg har brug for hjælp til at regne sidelængden ud på en trapez, hvor h=6 cm, b=10 cm og arealet er 43,50 kvadratcentimeter. Det må MEGET gerne skrives så forståeligt så muligt TAK :)

Brugbart svar (1)

Svar #1
08. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

Isoler a af formlen for trapezets areal

        A=\frac{\left ( a+b \right )h}{2}


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. maj 2014 af susu2000 (Slettet)

brug regneregler du kan finde den på app store


Svar #3
08. maj 2014 af HJÆLPHURTIG (Slettet)

Okay tak :)

Skriv et svar til: Har Brug for hjælp NU

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.