Matematik

matematik (blækregning) hjælp

09. maj 2014 af Melanie2 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hej kan virkelige ikke finde ud af hele opgave 6 :D håber der nogle der vil hjælpe :)

Vedhæftet fil: fsa 1988 diamant.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2014 af peter lind

Brug at rumfanget af en pyramide er højde*grundflade/3


Svar #2
09. maj 2014 af Melanie2 (Slettet)

forstår det ikke :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. maj 2014 af 123434 (Slettet)

(6,1)

Grundflade:0,5cm*0,5cm

Højde:0,4cm

Rumfang:2*(0,5cm*0,5cm)*0,4cm*1/3=0,066cm3

(6,2)

Vægt:3,52*0,066cm3=0,23232gram

(6,3)

0,5*0,23232gram=0,11616gram

(6,5)

2:3

3+2=5

(0,45/5)*2=0,18

(0,45/5)*3=0,27

De vejer henholdsvis 0,18 og 0,27 carat, hvilket giver en samlet vægt på 0,45 carat

Ret mig, hvis jeg er gal på den. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. maj 2014 af 123434 (Slettet)

(6,6)

72mm*4,1mm*0,0062=1,24558 carat

(6,7)

0,5=5,22mm*0,0062*h

h=0,5/(5,22mm*0,0062)=3mm


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

I dine svar i (6.2) og (6.3) må du ikke runde af i mellemregningerne. Dine svar er derfor ikke helt rigtige, og de er slet ikke rigtige med det antal decimaler, du giver.


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

(6,6) I opgaven skal man angive svaret til 2 dec.


Svar #7
09. maj 2014 af Melanie2 (Slettet)

Tusind mage gange tak :D 


Svar #8
09. maj 2014 af Melanie2 (Slettet)

Andersen11 hvad mener du med at man ikje må runde af i mellemregningerne :)


Skriv et svar til: matematik (blækregning) hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.