Matematik

Matematik hjælp til opg

11. maj 2014 af 1256m (Slettet) - Niveau: A-niveau

1. E n pengeudlåner tilskriver rente hvert kvartal. Han låner 16000 kr. ud og ønsker 2 år efter at få tilbagebetalt 23000 kr. Hvad er den kvartalsvis e rentefod?


2.  en kapital på 1500 kr. ønskes forøget til 3500 kr. i løbet af 8 terminer. Hvad er rentefoden pr. termin?
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. maj 2014 af mathon

1.
                           K_8=K_o\cdot \left ( 1+r_{kvar} \right )^8

                           23000=16000\cdot \left ( 1+r_{kvar} \right )^8


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. maj 2014 af mathon

2.
         samme metode


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

Hvor finder man mon Ønskebanken, hvor man indsætter et beløb og angiver, hvor meget der ønskes udbetalt lidt senere?


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. maj 2014 af mathon

                  Din ØNSKEBANK skulle så give 11,17% p.a. i rente.


Skriv et svar til: Matematik hjælp til opg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.