Matematik

1/5 gange med (5 i tredje - 10 i første) HJÆLP mig?

13. maj 2014 af smiley587 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

1/5 · ( 5- 101 )


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2014 af bjerg11 (Slettet)

Du regner først dem i potenser og derefter ganger du 1/5 med de to talstørrelser.

5^3 = 125

10^1= 10

1/5*125 = 25

1/5*10= 15

25-15 = 10


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. maj 2014 af AskTheAfghan

Undgå med at stille samme spg. i den nye tråd. Se

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1479391


Skriv et svar til: 1/5 gange med (5 i tredje - 10 i første) HJÆLP mig?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.