Matematik

Omkreds til diameter?

13. maj 2014 af Iamthehomeworker - Niveau: 9. klasse

Hej folkens!

Hvordan finder man diameteren hvis man kun har omkredsen? Resultatet skal være i cm.

På forhånd tak. :)


Brugbart svar (2)

Svar #1
13. maj 2014 af AskTheAfghan

Cirklens omkreds er lig πD, hvor D er en diameter.

Du dividerer med π på hver side, hvis du ønsker at finde D.


Svar #2
13. maj 2014 af Iamthehomeworker

Tak. Mener du at jeg skal dividere pi med radius 2 gange? (:


Svar #3
13. maj 2014 af Iamthehomeworker

...


Brugbart svar (2)

Svar #4
13. maj 2014 af AskTheAfghan

O = 2πr er det samme som O = πD, fordi D = 2r.

For at isolere det for dig, har du D = O/π.


Svar #5
13. maj 2014 af Iamthehomeworker

Mange tak!


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. maj 2018 af Amal8157

Er der nogen der vil prøve at forklare det på en anden måde? Jeg går i 7. klasse, og har fået en lignende opgave :)


Brugbart svar (0)

Svar #7
06. maj 2018 af guuoo2 (Slettet)

hvad er en lignende opgave


Brugbart svar (1)

Svar #8
07. januar 2021 af j00nsm00nchild (Slettet)

han mener at han har fået en opg magen til-


Skriv et svar til: Omkreds til diameter?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.