Matematik

Bestem integralet

16. maj 2014 af Apaas (Slettet) - Niveau: B-niveau

21(6x2-2x)dx

Stamfunktionen = 2x3 -x2

Vi sætter 2 og 1 ind =

2*12-12 = 3

2*23 - 22 = 16 

16 - 3 = 13

Facitlisten siger at det skal give 11. Hvad gør jeg galt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2014 af heyy12 (Slettet)

2·12-12 =  2 - 1  = 1

2·23-22 = 16 - 4 = 12

12 - 1 = 11


Skriv et svar til: Bestem integralet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.