Dansk

Betydning af disse ord: mængdeargumenter, ekspertargumenter mm.

16. maj 2014 af Ninjaaa (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej folkens, som det fremgår i overskriften ved jeg ikke hvad disse ord betyder:
mængdeargumenter, ekspertargumenter, erfaringsargumenter og skræmmeargumenter.

Hvis der er nogen der kan forklare dem ville det være virkelig dejligt....


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. maj 2014 af Stygotius (Slettet)

mængdeargument  = 9 filmstjerner ud af 10 bruger LUX

ekspertargument = manden i den hvide kittel med en regnestok i brystlommen der stod foran en vaskemaskine

erfaringsargument = "Jeg bruger den skam selv", sagde købmanden til husmoderen om kaffen    eller

                                   modeller i tv om kosmetikprodukter


Skriv et svar til: Betydning af disse ord: mængdeargumenter, ekspertargumenter mm.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.