Matematik

find x

17. maj 2014 af lalala1122 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Heey ( se vedhæftet opgave)

Er det rigtigt hvis jeg får x til at være 50
jeg har tænkt sådan at den lille trekant er 3 gange mindre da 90/30= 3
jeg har derfor konstateret at  siden mellem c til b må være 150
og så har jeg sagt 150/3= 50


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2014 af mette48 (Slettet)

Det er rigtigt at x er 50


Svar #2
17. maj 2014 af lalala1122 (Slettet)

Super Tak 

jeg har meget svært ved at integrere kan du vise mig hvordan jeg laver denne opgave
Se fil


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. maj 2014 af NejTilSvampe

u = x^2 + 1

du = 2x dx

\int \frac{1}{u} du


Svar #4
17. maj 2014 af lalala1122 (Slettet)

\int \frac{1}{x^2+1}=lnx^2+1

er det sån du mener forstår ikke helt hvor jeg får min konstant fra


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. maj 2014 af NejTilSvampe

#4 -

\int \frac{2x}{x^2+1} dx = \ln|x^2+1| + k

Men bemærk, opgaven gik ikke ud på at finde det ubestemte integrale. Du skal finde det bestemte integrale, så konstanten er irrelevant.


Svar #6
17. maj 2014 af lalala1122 (Slettet)

Okay, men er resultater så ln(x^2+1)


Brugbart svar (0)

Svar #7
17. maj 2014 af NejTilSvampe

#6 - Nej, du skal finde det bestemte integrale. Resultatet er en tal værdi.


Svar #8
17. maj 2014 af lalala1122 (Slettet)

forstår det ikke


Skriv et svar til: find x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.