Fysik

Hvor lang tid tager at at falde 2 meter i en bil?

20. maj 2014 af Mathnerdsx (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvor lang tid tager at at falde 2 meter i en bil? uden en given vægt.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2014 af mathon

Du har for konstant acceleration:

                          s=\frac{1}{2}\cdot g\cdot t^2             
og dermed
                          t=\sqrt{\frac{2s}{g}}=\sqrt{\frac{2\cdot \left (2 \; m \right )}{9,8\; \frac{m}{s^2}}}
  


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. maj 2014 af GalVidenskabsmand (Slettet)

s = ½*g*t2

Isolér t og sæt s = 2m.


Skriv et svar til: Hvor lang tid tager at at falde 2 meter i en bil?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.