Matematik

Lommeregner problemer eller? Hurtig hjælp bedes :-)

28. maj 2014 af RoneMe (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej! 

Jeg ved ikke om det bare er mig eller om det min lommeregner, men kan ikke regne dette ud. 

400^(kvadratrodstegn)-6000 ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2014 af mathon

    kvadratroden af noget negativt er ikke defineret på TI-83


                


Svar #2
28. maj 2014 af RoneMe (Slettet)

Jeg har TI-83? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. maj 2014 af SuneChr

Der afholdes i øjeblikket eksamen
HTX Mat A
Spørgsmål i matematik kan stilles efter kl. 14:00


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. maj 2014 af mathon

Hvis der menes

                                      \sqrt{400}-6000
   skal der vel tastes
                                      400 (kvadratrodstegn) - 6000 = 20 - 6000 = -(6000 - 20) = -5980


Svar #5
28. maj 2014 af RoneMe (Slettet)

Korrekt, men det kan den ikke :-) 

Jeg må vel bare ud og købe en ny lommeregner? 


Svar #6
28. maj 2014 af RoneMe (Slettet)

Tak for hjælpen :-) 


Skriv et svar til: Lommeregner problemer eller? Hurtig hjælp bedes :-)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.