Matematik
vektorer
31. maj 2014 af
Sam0031 (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Hej tænkte på om der er nogle som vil hjælpe mig med denne opgave:
Vedhæftet fil: Screen Shot 2014-05-31 at 22.03.17.png
Svar #2
31. maj 2014 af AskTheAfghan
Lad r(t) = (x(t), y(t)).
a) Bestem r(0.3).
b) Løs ligningen y '(t) = 0 mht t. Indsæt så den fundne t i r(t).
c) Lad F(t) = ||r '(t)|| være en funktion af fart. Løs først x(t) = 3.56 eller y(t) = 3.05 mht t.
Indsæt den fundne t i F(t). Farten er bestemt ved normen af r '(t).
Skriv et svar til: vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
