Matematik

Lidt blandet Matematik

01. juni 2014 af Idaaaaaaaaaa (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej!

Jeg er lidt usikker på nogle opgaver og det ville være super, hvis jeg kunne få hjælp!

De lyder således;

1) (a + b) - (2a + b) = ___

2) 4a * 2 + (3 - 7a) = ___

3) Afrund til helt antal millioner -> 748123000

4) 3 ud af 9 er ___ %

 5) 54 / 5= ___

6) 3 * 1 1/3 = ___

Når en cirkels omkreds er 36 cm, er radius ___ cm

Kan jeg få hjælp? Er lidt lost..


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2014 af 123434 (Slettet)

54/52=54-2=52=25

(a+b)-(2a+b)=a+b-2a-b=a-2a=-a

3/9=1/3=33,33%


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. juni 2014 af 123434 (Slettet)

Når en cirkels omkreds er 36 cm, er radius

Har sagt pi=3

36cm=3*r*2

r=36cm/6=6cm


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. juni 2014 af Matematikhjælpdk (Slettet)

4a*2+(3-7a) = 8a + 3 - 7a = a + 3


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. juni 2014 af Matematikhjælpdk (Slettet)

3 * 1 1/3 = 4


Svar #5
02. juni 2014 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Ok - takker!

Jeg mangler lige to:

3) Afrund til helt antal millioner -> 748123000 = 748 mio.?

4) 3 ud af 9 er ___ % = 33 1/3 %?


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. juni 2014 af 123434 (Slettet)

748.123.000 kan afrundes til 748 mio.


Svar #7
02. juni 2014 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Takker! Kan du se på den sidste? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #8
02. juni 2014 af 123434 (Slettet)

Ja, du gør det korrekt


Svar #9
02. juni 2014 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Taaakker :-)))


Skriv et svar til: Lidt blandet Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.