Matematik

mat opgave kn = ko

08. juni 2014 af Amagerpigen (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Haii er der en som kan hjælpe med hvordan man beregner kn=ko * (1+r)^2
har et beløb på 60.000 og de skal betales på 2 år og renten er på 3%


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2014 af mathon

Er der ikke tale om en annuitet?


Svar #2
08. juni 2014 af Amagerpigen (Slettet)

det skal reges ud på lomme regner hvor meget man skal betale hver måned.


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. juni 2014 af mathon

Er de 3% pr måned eller p.a.?


Svar #4
08. juni 2014 af Amagerpigen (Slettet)

pr måned


Brugbart svar (1)

Svar #5
08. juni 2014 af mathon

2 år er 24 måneder dvs n = 24
ydelsen beregnes af:

                               y=\frac{G\cdot r}{1-\left ( 1+r \right )^{-n}}=\frac{60000\cdot 0,03}{1-1,03^{-24}}

    


Svar #6
08. juni 2014 af Amagerpigen (Slettet)

tak


Skriv et svar til: mat opgave kn = ko

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.