Dansk

Natasja Saad - "Gi mig Danmark tilbage"

12. juni 2014 af tanyaras98 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej! :D 

Jeg skal op i afgangsprøven i dansk på mandag:) Jeg har om sangen "Gi mig Danmark tilbage"...

Jeg mangler og finde ud af det sidste: 

- Hvad står farverne "Rød, gul & grøn" for der bliver vist flere gange i musik videoen og ved minde steder for natasja?:)

-Og hvad tror i hendes tanker og holdninger var til denne sang?:)

Tak på forhånd, håber virkelig i kan hjælpe mig, eller ihvertfald bare med det første spørgsmål:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. juni 2014 af miadeistler96 (Slettet)

Rød = kærlighed ( kærlighed til fæderlandet) 
Gul = energi og glæde  men også falskhed 
Grøn = håbets farve, symbolisere ungdom og frihed 

http://www.visible.dk/videnom/Farvers-betydning.php

 


Svar #2
12. juni 2014 af tanyaras98 (Slettet)

Taak!:D

@miadeistler96


Skriv et svar til: Natasja Saad - "Gi mig Danmark tilbage"

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.