Matematik

Differentiering

17. juni 2014 af nich0727 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej - jeg sidder lidt fast i dette spørgsmål

Bevis at (x2)’ = 2x. Eller samme opgave skrevet pa° en anden ma°de, bevis at:

f(x)=x2 => f’(x) = 2x 

På forhånd tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. juni 2014 af Andersen11 (Slettet)

Det drejer sig om f(x) = x2 .

Benyt tre-trinsreglen, eller den generelle regel for differentiation af en potens: (xn)' = n·xn-1 .


Skriv et svar til: Differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.