Kemi

Kemiske reaktioner

19. juni 2014 af Ok1245 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Kemi er ikke min stærkeste side :-) Men er der nogle der har nogle gode links til, hvordan man løser en kemisk reaktion. Forstår ikke rigtig reglerne iforhold til det at afstemme etc.

Jeg har søgt på engelsk og fandt dette:
Synthesis: A+B = AB
Single replacement: A + BC = AC +B
Double replacement: AB + CD = AD + CB
Decomposition: AB = A+B

Dette kan jeg uden problemer forstå, men hvad nu hvis reaktionen ser således ud:
2 + 4H + + 4 e '

Eller med andre ord hvad nu hvis 'The compund' består af tre grundstoffer. Det jeg kan finde er kun med 2 grundstoffer. F.eks. AB + CD = AD + CB

Er der nogen der sidder med en god forklaring eller lignende, på hvordan man kan løse ALLE slags reaktioner, ville jeg blive glad. Min lærer siger bare, lig sammen og afstem. Men han kan ikke opsætte nogle direkte regler og jeg har det bedst ved at følge regler, så jeg er sikker. Alt hjælp modtages gerne.


Svar #1
19. juni 2014 af Ok1245 (Slettet)

Sorry dublex indlæg :-( Må gerne slettes af admin :-)


Skriv et svar til: Kemiske reaktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.