Matematik

Test 4. klasse

07. august 2014 af Evabager (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej

Hvordan beregner man opg. 10 på side 20.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. august 2014 af mathon

tallet m midt mellem to tal a og b
er
                m=\frac{a+b}{2}


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. august 2014 af mathon

egentlig
når a < b
                   m=\underset{lille\; tal}{a}+\underset{halvdelen}{\frac{b-a}{2}}=\frac{2a}{2}+\frac{b-a}{2}=\frac{2a+b-a}{2}=\frac{a+b}{2}

eller
                   \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! m=\underset{store\; tal}{b}-\underset{halvdelen}{\frac{b-a}{2}}=\frac{2b}{2}-\frac{b-a}{2}=\frac{2b-\left (b-a \right )}{2}=\frac{2b-b+a}{2}=\frac{b+a}{2}=\frac{a+b}{2}


                 


Skriv et svar til: Test 4. klasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.