Matematik

Dumt spørgsmål

14. august 2014 af Metapod (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan kan -1.9=-1:44*t

Blive til t=1,9*44 hvad sker der med -1-tallet?

Lidt pinligt spørgsmål, men håber der er en der vil forklare mig det :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. august 2014 af Andersen11 (Slettet)

Der ganges med -1 på hver side, og der ganges med 44 på hver side.

        1,9 = (1:44)·t

        1,9·44 = t


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. august 2014 af Annonym1 (Slettet)

Andersen, har du en phd i matematik? Det er afsindig meget matematik du kan.


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. august 2014 af Hippocampus (Slettet)

Jeg vil gætte på, at han er gymnasielærer i matematik - eller har været :)

Skriv et svar til: Dumt spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.