Matematik

Udregne Sin 30 grader?

24. august 2014 af falentin (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Jeg sidder med en opgave, hvor jeg har en trekant med en oplyst hypotenusen på 10, samt 30 % vinkel på hosliggende katete.

Jeg aner ikke, hvordan jeg skal regne det ud? Lidt hjælp..og som altid tak for hjælpen.


Svar #1
24. august 2014 af falentin (Slettet)

Never mind

Sin(30)= 0,5


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. august 2014 af Andersen11 (Slettet)

#1

Nej, det er ikke korrekt, men sin(30º) = 0,5 . Gradtegnet er meget væsentligt.

I #0 beskriver du det som 30 % vinkel ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. august 2014 af SuneChr

331/3% af en ret vinkel = 30º = π/6 rad


Skriv et svar til: Udregne Sin 30 grader?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.