Matematik

Hjælp til opgave uden hjælpemidler

26. august 2014 af hioghi (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Nogen der kan hjælpe mig med denne opgave?

Ved ikke hvordan jeg skal redegøre 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2014 af mathon

Skærmbillede 2014-08-26 kl. 14.41.10.png

  Begyndelsesmassen   
                                      \small M(0)=M_0=250\cdot 0,9956^0=250\cdot 1=250        


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. august 2014 af mathon

Endvidere har du for det relative henfald pr tidsenhed:

.
      \small \small \frac{M(t+1)-M(t)}{M(t)}=\frac{M(t)\cdot 0,9956-M(t)}{M(t)}=0,9956-1=-0,0044=-0,44\%

      \small M(t+1)-M(t)=-0,0044\cdot M(t)

Massen nedringes med 0,44% pr tidsenhed.
Fremregningsfaktoren er 0,9956.


Skriv et svar til: Hjælp til opgave uden hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.