Matematik

Maksimale og minimale løsninger af f(x)=0

03. september 2014 af FrederikBMøller (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa

Jeg har et spørgsmål som lyder følgende:
"Forklar hvad det maksimale og det minimale antal mulige løsninger til ligningen f(x)=0 er."

Min ligninger er f(x)=8x^7+x^6-2x^4+3
Jeg er lige pt. på bar bund og håber der er nogen der kan hjælpe mig

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2014 af peter lind

Et n't grads polynomium har maksimalt n rødder.

Hvis polynomiet er lige kan det ske at der ikke er nogle rødder

Hvis polynomiet er ulige er der altid mindst en rod


Svar #2
03. september 2014 af FrederikBMøller (Slettet)

Tak for det <3


Skriv et svar til: Maksimale og minimale løsninger af f(x)=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.