Matematik

Løs ligningen

05. september 2014 af Paradoks (Slettet) - Niveau: C-niveau

9*Cos(A)= 5

A =Cos-1(9*5)

Kan nogen forklare mig hvad den rigtige løsning er? 

Tak på forhånd 


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

A = cos-1(5/9) .

Man isolerer cos(A) ved at dividere med 9 på hver side.


Skriv et svar til: Løs ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.