Matematik

Brøker

07. september 2014 af edo22 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan dælen udregner man dette? Tusind tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2014 af mathon

10668259_10204808469682255_1986729227_n.jpg

                           \frac{3}{4}-\frac{1}{4}+\frac{9}{2}-\frac{1}{2}

                           \frac{3}{4}-\frac{1}{4}+\frac{18}{4}-\frac{2}{4}=\frac{3-1+18-2}{4}


Skriv et svar til: Brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.