Matematik

Matematik B - STX torsdag d. 14 august 2014

07. september 2014 af tobiasyesyes (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der eventuelt en person som har besvarelse til dette opgavesæt?
Det skal bruges til vejledning af 8 klassere på onsdag.

Jeg takker på forhånd.

Link til opgavesæt: http://www.uvm.dk/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF14/Proever%20og%20eksamen/140815%20stx142-MAT-B-14082014.ashx


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2014 af Mat4123 (Slettet)

I så fald til opgave 6 uden hjælpemidler

p(x)=3\cdot (x+5)\cdot (x+7)

p(x)=3\cdot (x^2+12x+35)

p(x)= 3x^2 +36x+105

; a=3 , b=36, c=105


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. september 2014 af Mat4123 (Slettet)

Opgave 1 uden hjælpemidler.

3x+6=1-2x\Leftrightarrow 5x+6=1\Leftrightarrow 5x=-5\Leftrightarrow x=-1


Skriv et svar til: Matematik B - STX torsdag d. 14 august 2014

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.