Fysik

6 Sfoc og Pe

08. september 2014 af multo26 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Man måler fuelolieforbruget på 2 timer til 27,40 Ton. Fuelens brændværdi er 42,7 MJ/kg.

a) Beregn specific fuel oil consumpcion, sfoc. Hvordan gør man det?

Hvordan finder man shaftpower PE?

Venlig hilsen


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. september 2014 af mathon

               P_E=\frac{\left ( 27,40\cdot 10^3\; kg \right )\cdot \left ( 42,7\cdot 10^6\; \frac{J}{kg} \right )}{2\cdot \left (3600 \; s\right )}=1,62497\cdot 10^8\; W=162,497\; MW


Skriv et svar til: 6 Sfoc og Pe

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.