Matematik
Skrive på formen a^n
09. september 2014 af
Maria10101 (Slettet)
-
Niveau: C-niveau
Hej,
Jeg skal skrive denne opgave til formen a^n (potens), men ved ikke hvordan jeg skal gøre det, når det ikke indeholder a i regnestykket. Har vedhæftet et billede
Jeg skal skrive denne opgave til formen a^n (potens), men ved ikke hvordan jeg skal gøre det, når det ikke indeholder a i regnestykket. Har vedhæftet et billede
Vedhæftet fil: image.jpg
Svar #2
09. september 2014 af Maria10101 (Slettet)
Er denne her opgave rigtig? Har forsøgt at gøre det samme
Vedhæftet fil:image.jpg
Svar #3
09. september 2014 af Andersen11 (Slettet)
#2
Nej, det er ikke rigtigt. Man har
33 · ((-2)3)2 = 33 · ((-2)2)3 = 33 · 43 = (3·4)3 = 123
Skriv et svar til: Skrive på formen a^n
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
