Matematik

HASTER MATEMATIK AFLEVERING !!

10. september 2014 af 102938475 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Halløj 

Håber i kan hjælpe mig med denne her opgave. Jeg har virkelig brug for at blive færdig med den nu, og om i kunne virkelig uddybe med jeres besvarelser. For jeg er vildt stresset til at tænke selv :p Så jeg vil have brug for virkelig meget hjælp. 

Jeg har screenshottet opgaven, så i kunne se den for jer selv :)

Tak 


Svar #1
10. september 2014 af 102938475 (Slettet)

Sorry !!!! her er den :p og det er kun b'ern som skal laves :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

a) Benyt tangentligningen for funktionen f(x) = x2 - x + 2  i punktet (2 , f(2)).

b) Løs ligningen  f(x) = g(x) , hvor g(x) = -x2 +5x - (5/2) . Derved findes x-koordinaten for skæringspunktet Q.


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Prøv i øvrigt næste gang at finde en overskrift til tråden, der bedre beskriver indholdet i dit spørgsmål, i stedet for "Haster matematik".


Skriv et svar til: HASTER MATEMATIK AFLEVERING !!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.