Matematik

Hvordan kan man bevise, at konstantleddet b i en lineær sammenhæng er skæringspunktet med y-aksen?

11. september 2014 af Muaaav (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan kan man bevise, at konstantleddet b i en lineær sammenhæng er skæringspunktet med y-aksen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2014 af mathon

           y = ax + b               for alle punkter på y-aksen er x = 0

           y = a·0 + b = b        dvs punktet (x,y) = (0,b)


Svar #2
11. september 2014 af Muaaav (Slettet)

Tusinde tak, for hjælpen :)


Skriv et svar til: Hvordan kan man bevise, at konstantleddet b i en lineær sammenhæng er skæringspunktet med y-aksen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.