Matematik

bestem f'(1)

13. september 2014 af tobiasyesyes (Slettet) - Niveau: B-niveau

er der nogen som vil hjælpe med denne?

Vedhæftet fil: opgave 2.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2014 af mathon

                           f '(x) = 6x2 + 4


Svar #2
13. september 2014 af tobiasyesyes (Slettet)

#1

Hvad gør jeg så?


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. september 2014 af mathon

                          f '(1) = 6·12 + 4


Svar #4
13. september 2014 af tobiasyesyes (Slettet)

Hvordan beregner man den?


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. september 2014 af Lenedj (Slettet)

Mathon har brugt reglerne for Afledede funktioner, se billede.
Hvis du ønsker at udregne det, bliver du nød til at bestemme funktionstilvæksten, Differenskvotient og differentialkvotient, hvilket jeg selv først er ved at lære og endnu ikke god nok til at forklare, men kan anbefale at du kigger på denne side: http://www.webmatematik.dk/lektioner/matematik-b/differentialregning/funktionstilvakst
Vedhæftet fil:image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #6
13. september 2014 af Hippocampus (Slettet)

Den afledet til f(x) beregnes, hvorefter x=1 indsættes heri. f'(1) angiver tangenthældningen i punktet x=1

Svar #7
14. september 2014 af tobiasyesyes (Slettet)

#3

mathon, hvad gør jeg herfra?


Brugbart svar (0)

Svar #8
14. september 2014 af mathon

                          f '(1) = 6·12 + 4  =  6·1+4 = 10


Skriv et svar til: bestem f'(1)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.