Matematik

Opgaver, som jeg er i tvivl om.

20. september 2014 af 123434 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Det ville hjælpe mig, hvis I lige kunne kigge dem igennem, og evt. skrive jeres fremgangsmetode.

Opgave 1

Bestem f'(x)

f(x)=In(x)-5x2

f'(x)=1/x-10x

Opgave 2

Bestem ∫(ex+6x5-1)dx

F(x)=ex+(6*x5+1)/(5+1)-x+k

F(x)=ex+x6-x+k

Opgave 3

Bestem f'(x)

f(x)=2x3+x-5

f'(x)=3*2*x3-1+1

f'(x)=6x2+1

Opgave 4

Isoler F

C=(F-32)/1,8

C*1,8=(F-32)/1,8*1,8

1,8C=F-32

F=1,8C+32   

Opgave 4

En hypokonder lader sig teste for 15 sygdomme, som han slet ikke lider af. Hver gang er der sandsynligheden 0,03 for, at han får en falsk positiv test. Hvad er sandsynligheden for, at han får besked på, at han lider af mindst 1 af de testede sygdomme? 

Succes:3/100

Fiasko:97/100

n=15

r=1

K(15,1)*(3/100)15 *(1-3/100)15-1

Tusind tak, og god weekend.

'


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Opg 4. Beskeden, at han lider af mindst 1 af de testede sygdomme er komplementær til beskeden, at han ikke lider af nogen af de testede sygdomme. Derfor er

        P = 1 - 0,9715

Udregn selv talværdien.


Svar #2
23. september 2014 af 123434 (Slettet)

P=0,37


Skriv et svar til: Opgaver, som jeg er i tvivl om.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.