Matematik

Brøk...

27. september 2014 af Saja02 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Hej hvordan finder jeg ud af hvad 2/7 af 49 giver?

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2014 af Koburg58 (Slettet)

(2·49) / 7 = 14

Bekræftelse

(2/7) ≈ 28,57 %

49 · 0,2857 ≈ 14


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#1

49 · 0,2857  er ikke lig med 14.

Man kan i stedet udføre divisionsprøven:

        (2·49) / 7 = 14

fordi

        14 · 7 = 2 · 49 = 2 · 7 · 7 .


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. september 2014 af Koburg58 (Slettet)

#2

Så rettere sagt, en afrunding. Det er hermed rettet. 


Skriv et svar til: Brøk...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.