Matematik

Funktioner

29. september 2014 af Martinjensen2 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogle kan jeg hjælpe mig med a,c,d og e i Ø4?


Svar #1
29. september 2014 af Martinjensen2 (Slettet)


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. september 2014 af CarstenMatsson (Slettet)

a)

f(x)=2,00x+10.000 da 10.000 er en fast omkostning og 2,00 gange x er 2 kr gange antal kørte km.

c)

Det skal du kunne. Prøv lige at slå op i bogen. Det er vigtigt.

d)

f(x)=2,00·42.500+10.000 -> regn færdigt

e)

60.000=2,00·x+10.000 -> isolér x i denne. ( Træk 10.000 fra på begge sider og dividér med 2 på hver side).


Svar #3
29. september 2014 af Martinjensen2 (Slettet)

Har søgt lidt på definitionsmængde og værdimængde, og forstår det stadig ikke helt.. Kan du hjælpe mig med at forklare det? :)


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.