Matematik

Hvad betyder tallene 30,66 og 306,25

03. oktober 2014 af Misskay (Slettet) - Niveau: B-niveau
En bestemt kommune kan sammenhængen mellemen families årlige vandforbrug og udgiften beskrives ved f(x)=30,66 *x+306,2 fx angiver vand udgifter i kr og x vandforbrug i m3.hvadbetyder tallende 30,66 og 306,25 for vand afgiften?

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2014 af PeterValberg

tja, det er en lineær sammenhæng efter modellen y = ax + b

se video nr. 8 og 9 (talt fra oven) på denne [ VIDEO-LISTE ] fra FriViden.dk

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2014 af mathon

                            forbrugsafgift           fast afgift
                             30,66 kr/m3            306,20 kr
afregning f(x) =      x·30,66        +       306,20


                  


Svar #3
03. oktober 2014 af Misskay (Slettet)

Tak

Svar #4
03. oktober 2014 af Misskay (Slettet)

Mange tak.

Skriv et svar til: Hvad betyder tallene 30,66 og 306,25

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.