Matematik

formel?

03. oktober 2014 af Christian82 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har lidt et problem i min ved hæftede fil. Hvilken formel skal jeg bruge der?

Vedhæftet fil: Hvilken formel.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

I a) er der tale om en eksponentiel vækst med startværdi b = 2038 og fremskrivningsfaktor a = 1,013 .

        k(x) = b · ax .

b) Løs derefter ligningen      k(x) = m(x) .


Skriv et svar til: formel?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.