Matematik

Matematik samt fysik opgave

08. oktober 2014 af Hyggg (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Opgaven lyder:

Skriv en formel for hvordan man kan udregne den maksimale spænding. Og skriv en anden formel for, hvordan man kan udregne den effektive spænding. Du skal bruge følgende udtryk:

Maksimal spænding = Umax Den effektive spænding = UEff 


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. oktober 2014 af mathon

                    U_{max}=U_{ef\! f}\cdot \sqrt{2}

                    U_{ef\! f}=\frac{U_{max}}{\sqrt{2}}=\frac{U_{max}\cdot \sqrt{2}}{\sqrt{2}\cdot \sqrt{2}}=\frac{\sqrt{2}}{2}\cdot U_{max}\approx 0,7071\cdot U_{max}=70,7\%\; a\! f\; U_{max}


Svar #2
08. oktober 2014 af Hyggg (Slettet)

Tak

Skriv et svar til: Matematik samt fysik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.