Matematik

Hjælp til 2 linære opgaver

09. oktober 2014 af CLynge123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Meget gerne med forklaring!
check billiedet ;)

Vedhæftet fil: Screenshot_2.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

Opg 4. Lav regression på tabellens data med en lineær model.
c) Beregn y(60)
d) Løs ligningen y = 3000

Opg 5. Lav regression på tabellens data med en lineær model.
b) Løs ligningen y = 300 .


Svar #2
09. oktober 2014 af CLynge123 (Slettet)

forstår ikke rigtigt, kan du ikke sætte nogle flere ord på det?
- hvordan finder jeg sammenhængen som linær model ved at bruge y=a*x+b ??
- Er det meningen at jeg skal sætte det ind i GeoGebra?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det er meningen, at du skal lave regression på opgavens data med en lineær model. Det kan gøres i Excel og på mange lommeregnere og CAS-programmer. Du må selv finde ud af at gøre det i det redskab, du nu benytter.


Skriv et svar til: Hjælp til 2 linære opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.