Matematik

Bestem afstanden fra punkt til linje

23. oktober 2014 af hioghi (Slettet) - Niveau: A-niveau

Bestem afstanden fra punkt til linje:
-3x+4y+7=0 og P(1,-1)
Jeg har brugt dist-formlen og får det til at blive 0, så jeg er gået i stå. Håber i kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2014 af peter lind

så er afstanden til linjen 0 eller med andre ord punktet ligger på linjen


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. oktober 2014 af mathon

i overensstemmelse med

                                                         -3\cdot \mathbf{\color{Red} 1}+4\cdot \left ( \mathbf {\color{Blue} -1} \right )+7=0


Skriv et svar til: Bestem afstanden fra punkt til linje

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.