Matematik

Kubikmeter regning

28. oktober 2014 af LeneMadsenn (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej

Jeg har fået en opgave hvor der står følgende:

I Danmark falder der ca. 67 cm nedbør om året. Hvor mange kubikmeter nedbør falder der på et parcelhusgrunden i løbet af et år. Arealt af parecelhuset er 2154,4m2

Hvordan regner jeg det ud???


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

Gang grundens areal med højden af regnmængden (omregnet til m).


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. oktober 2014 af mathon

Idet - hvis al nedbøren kom på én gang og ikke løb væk og hvis den opsamledes i et kar med lodrette sider i grundskellet - ville regnen danne et ret prisme

                med volumen
                                                V= h\cdot G

                                                V= \left (0,67\; m \right )\cdot \left (2154,4\; m^2 \right )


Svar #3
28. oktober 2014 af LeneMadsenn (Slettet)

Hvordan finder jeg højden af regnmængden??


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. oktober 2014 af LarsJensen0 (Slettet)

tja, hvad står der i opgaven?  (-:


Skriv et svar til: Kubikmeter regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.