Matematik

Matricer med ligningsystemer på 4 ubekendte

04. november 2014 af Michael23 - Niveau: A-niveau

Jeg vil opstille et ligningssystem med 4 ubekendte: Ligningerne er således.

I 9.6x + 16.1y + 28.12 + 0q = 10

II 1.6x + 5.3y + 9.62 + 100q = 25

III 75.7x + 65.1y + 51.22 + 0q = 55

IIII x + y + z + q = 1

Skal jeg bruge matricer, hvis ja; hvordan?

Tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. november 2014 af PeterValberg

[ LINK ]  eller  [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
04. november 2014 af Michael23

Tusind tak #1 - Jeg vil studere viderone nærmere :)

I er mere end velkomne til at skrive flere indlæg i tråden her, da jeg altid søger forbedringer eller fortælle mig hvordan jeg gør noget bestemt!

Tak på forhånd! :)


Skriv et svar til: Matricer med ligningsystemer på 4 ubekendte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.